izmir 2 el palet fiyatlari

İzmir 2. El palet fiyatları ile alakalı en uygun seçeneği mi arıyorsunuz? O halde palet konusunda hem doğru seçimi hem de uygun fiyatı elde etmenizi sağlayacak bir deneyim yakalamaya ne dersiniz? Birbirinden özel detaylarıyla İzmir’in en kaliteli 2. El palet firması sayesinde hizmet almak bir başka olacak!

İzmir 2. El Palet Fiyatları Nasıl Belirlenmektedir?

İkinci el palet satın almak istediğinizde fiyatların belirlenmesinde rol oynayan pek çok detay vardır. Ancak bu konuda en büyük rolü paletin türü belirler. Aynı kondisyondaki paletlerin çeşitleri farklı olduğunda ödemeniz gereken ücretler de çeşitlilik gösterecektir. Bu çerçevede en kaliteli palet çeşitlerine bir göz atmakta fayda vardır. İşte birbirinden özel palet çeşitleri!

2.El Euro Palet

Euro Palet, Avrupa Birliği standartlarında üretilen ve ebatları 80 x 120 olan palet seçenekleridir. Bu paletler 1000 kg ile 1500 kg aralığında yüklere dayanıklıdır. Paletin kendi ağırlığı düşünüldüğünde 35 kilogramdır.

2.El Ahşap Palet

Ahşap palet, geri dönüştürülebilir özellikleri bulunan bakım ve onarımı mümkün palet seçeneklerinden bir tanesidir. Uluslararası taşımacılıkta tercih edilen bir palet seçeneği olarak dikkat çeker. Üstelik malzeme kalitesi ve maliyetleri açısından da idealdir.

2.El Plastik Palet

Plastik palet, ahşap palet ile kıyaslandığında daha maliyetli olsa da orta seviye kırılabilir eşyaların taşınmasında tercih edilmektedir. Plastik paletlerde bakım ve onarım pek mümkün olmadığı gibi maliyetlerin de yüksek olması daha az tercih edilmesine neden olur.

2.El CP Palet

CP Palet, Avrupa Kimya ve Plastik Endüstrisi tarafından belli bir standarda oturtulmuş olan palet türlerinden bir tanesidir. Bu palet çeşidinin 9 farklı modeli vardır ve oldukça geniş çözümler sunar.

2.El Turpal Palet

Turpal Palet, Euro Paletlere bir alternatif olarak Türkiye’de üretilen seçeneklerdir. Ölçüleri 80 x 120 cm ve 80 x 60 cm olmak üzere 2 çeşittir. Türkiye ve komşusu ülkelerde tercih edilmektedir.

Tüm bu palet çe��itleri arasından siz de seçiminizi yapabilirsiniz. Bu sayede İzmir 2. El palet fiyatları konusunda en rekabetçi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.



Lütfen Bekleyin